Плаћање паркингаПаркинг се може платити картом за паркирање или СМС-ом.Плаћање паркинга картом за паркирањеКарте за паркирање се могу купити на свакој трафици у граду или у ЈКП “Хигијена”.Овако изгледају карте за паркирање:
панцево карте за паркирањеПлаћање се врши куповином паркинг картице на којој прецртате месец, дан, сат и минут у којем започињете паркирање, и поставите је на видно место (унутрашња страна ветробранског стакла), како би контролор могао да је види и утврди када сте започели паркирање.Плаћање паркинга картом за паркирање:
панцево плацање паркинга картом за паркирањеПлаћање паркинга СМС-омПлаћање можете извршити и слањем СМС поруке, тако што упишете ознаку број ваше регистарске таблице, без размака. Пример: ПА12345панцево паркинг плацање смс-омУ зависности од зоне у којој се паркирате поруку шаљете на следеће бројеве:
Пошаљите поруку на број 9131 за Зону 1 (за 1 сат)
Пошаљите поруку на број 9132 за Зону 2 (за 1 сат)
Пошаљите поруку на број 9133 за Зону 3 (Дневна карта)
Пошаљите поруку на број 9134 за Зону 3 (за 1 сат)
Након слања СМС поруке добијате потрврдну СМС поруку са обавештењем о времену важења вашег паркинг места. Ову поруку немојте брисати све док вам не истекне време предвидјено за паркирање.Паркинг претплатеМожете се и претплатити на паркинг са месечном, полугодишњом или годишњом претплатном картом. Цене ових карата се разликују за физичка и првна лица. За физичка лица месечна карта за другу зону износи 1000 динара односно 700 динара за трећу зону. За правна лица месечна карта за другу зону износи 2500 динара односно 2000 дин за трећу зону.Више информација о наплати паркирања можете добити од ЈКП “Хигијена” на инфо телефону 013/351-549 или на официјалном wеб сајту паркинг сервиса паркинг.хигијенапанцево.цом .