У уторак, 14. априла, са почетком у 12 часова, у сали на 9. спрату Градске управе Панчево, биће одржана прва конференција за медије поводом градске манифестације „Дани Вајферта“, која ће се одржати у Панчеву, 12. и 13. јуна 2015, у организацији Туристичке организације Панчева, а под покровитељством града Панчева и уз подршку бројних градских установа.

На конференцији за медије ће говорити: Бранислав Ровчанин, директор Туристичке организације Панчева, Јелена Батинић, чланица Градског већа задужена за привреду, приватно предузетништво и инвестиције и Анђела Вила, самосталнa стручнa сарадница за туризам Секретаријата за привреду и економски развој. Конференцију ће водити Моника Хусар Токин, пр менаџерка манифестације.

 „Дани Вајферта“ је нова градска манифестација која ће се ове године први пут одржати у Панчеву, 12. и 13. јуна, под слоганом „Место одакле је све почело“. Намера организатора манифестације, Туристичке организације Панчева, је да се кроз промоцију лика и дела угледног Панчевца Ђорђа Вајферта истакну туристички, културно-уметнички и привредни потенцијали града Панчева.

Више о манифестацији можете прочитати на страни  „Дани Вајферта“