Конференција за медије поводом мултимедијалног конкурса Дани Вајферта

У уторак, 28. априла, са почетком у 12 часова у Галерији савремене уметности, одржаће секонференција за медије посвећенамултимедијалном конкурсу са темом Ђорђе Вајферт, а поводом градске манифестације „Дани Вајферта“.

На конференцији ће говоритиБранислав Ровчанин, директор Туристичке организације Панчева, Анђела Вила, самосталнa стручнa сарадница за туризам Секретаријата за привреду и економски развој иНемања Вујић, дизајнер, председник конкурсне комисије. Конференцију ће водити Моника Хусар Токин, пр менаџерка манифестације.

Манифестација „Дани Вајферта“ одржаће се први пут у Панчеву, 12. и 13. јуна 2015, у организацији Туристичке организације Панчева, под покровитељством града Панчева и уз подршку бројних градских установа.Програм почиње разноврсним пратећим активностима већ средином маја, док ће се централне активности одржати у срцу старог градског језгра, 12. и 13. јуна. Подељен је у неколико сегмената, од којих издвајамо туристички (екскурзије средњошколаца и промоција нове туристичке руте), културно-уметнички (концерти, изложбе, пројекције филмова, предавања) и сегмент посвећен привредницима (стручни скупови, сајам старих заната).

Више о манифестацији

Извештај са прве конференције за медије