Туристичка организација Панчева и манифестација „Дани Вајферта“ учествују на овогодишњем сајму „Београдски манифест“, који се одржава од 22. до 24. маја на Калемегданској тврђави у Београду. Наш штанд налазиће се у оквиру зоне сајма „Адути Србије“, у Горњем граду Калемегданске тврђаве, на позицији број 3.

 У оквиру програма „Београдског манифеста“, у суботу, 23. маја у 12 часова, на нашем штанду, представићемо нову туристичку руту – „Вајфертову руту“ и упознати присутне госте са пет важних туристичких тачака, које на најбољи начин илуструју живот и дело Ђорђа Вајферта у Панчеву. За ту прилику биће промовисане посебне мапе „Вајфертова рута“ које садрже све релевантне информације о местима: Вајфертова родна кућа, Стара панчевачка пивара, Славина, црква Свете Ане и породична гробница Вајфертових. Том приликом наш штанд ће посетити и представници покровитеља манифестације, града Панчева, као и представници компаниje HEINEKEN Srbija, којa нас подржава у програму.

 „Београдски манифест“ се одржава од 22. до 24. маја, на  Калeмегданској тврђави, и по свом концепту, разноврсности и ексклузивној локацији одржавања јединствени је догађај у региону. Поред садржаја којим се представљају најбоље манифестације и дестинације из Србије и окружења, организатори су сајам обогатили светским атракцијама као што су Фестивал балона и Фестивал ватромета. Дневни и вечерњи музички програм сајма биће организован на више бина, у Горњем и Доњем граду. Радно време сајма је од 11 до 23 сата, сва три дана трајања.